ONZE SPONSOREN

Wij zijn erg blij met onze sponsors!

Natuurlijk kunt u ook sponsor worden van onze judoschool.
We willen namelijk iedereen de kans geven om zich als sponsor aan onze judoschool te binden. Dit kan al vanaf een bedrag van € 50,- euro per jaar. 
Een bedrag van € 50,- is mogelijk, maar ook met diensten die voor u als vakmens “appeltje – eitje” zijn, maar voor ons erg kostbaar zijn wij erg blij en kunt u sponsor worden. Wij zouden graag zoveel mogelijk activiteiten kosteloos aan onze leden willen aanbieden voor dit sponsorbedrag. Op deze manier komt uw sponsorbedrag terecht bij onze leden. Ieder jaar wordt een aparte factuur verstuurd voor het gewenste sponsorbedrag. Een sponsorverbintenis heeft dus minimaal een looptijd van 1 jaar en zal niet stilzwijgend worden verlengd.

Wat krijg je als sponsor voor het sponsorgeld?
De naam en het logo van uw bedrijf, met een link naar de bedrijfspagina, komen op de website (judoschoolappels.nl). Ook komt de sponsor met het logo op alle aankondigingen van de geplande activiteiten. Daarnaast mag een sponsor tijdens de geplande activiteiten van onze judoschool vlaggen/banners in de sporthal ophangen. 

Klik hier om u op te geven als sponsor. 

Wij gaan direct contact met u opnemen en danken u op voorhand!

ONZE HOOFDSPONSOR: 

 

KLIK OP ONDERSTAANDE LOGO’S VAN ONZE SPONSOREN EN NEEM EEN KIJKJE OP DE WEBSITE VAN HET BEDRIJF

MC De Muiter
Admiraliteitsweg 6A
1671 JA Medemblik
KvK: 37143833
BTW: NL1878.25.555.B.01 
 

Judoschool Appels 
Sportief gezien de beste keus!