Het Team

Steven Appels
Eigenaar/ Judoleraar

Even voorstellen

 Mijn naam is Steven Appels en ik ben judoleraar en eigenaar van onze mooie judoschool. In 1993 ben ik begonnen met judoles geven. In januari 2009 heb ik in Medemblik de judoschool overgenomen van mijn judoleraar, Hans Meester. Sinds dat jaar heten we Judoschool Appels. Met heel veel plezier en passie sta ik iedere week weer op de mat om onze judoka te begeleiden in hun ontwikkeling. Ik vind dit het mooiste wat er is.

In het dagelijks leven ben ik docent Frans op een school in Purmerend. Ook daar mag ik dagelijks kinderen begeleiden en inspireren. Ik vind het een eer en een voorrecht om dit te mogen doen. Het werken met mensen vind ik fantastisch en dit geeft mij veel energie.

Ik heb het geluk dat ik binnen onze judoschool met geweldige kinderen en een prachtig team mag werken. Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

FacebookLinkedinInstagram
Raymon van Os
Assistent Judoleraar

Even voorstellen

Mijn naam is Raymon van Os en ik ben assistent van Steven Appels. Op mijn zevende ben ik met judo begonnen bij Steven Appels. Na een aantal jaar wedstrijdjudo ben ik mij gaan richten op het lesgeven en het coachen van judoka’s. Ik vind het prachtig om in de lessen niet alleen de judosport bij te brengen, maar ook de daarbij behorende facetten als respect, discipline, weerbaarheid en sociale vaardigheden.

In het dagelijks leven ben ik leraar geschiedenis op een middelbare school in Grootebroek. Ook daar vind ik het fijn om jongeren te begeleiden, kennis te laten vergaren en te helpen bij hun ontwikkeling.

Facebook
Sjoerd Brieffies
Assistent Judoleraar

Even voorstellen

Mijn naam is Sjoerd Brieffies en ik ben assistent-judoleraar bij judoschool Appels. In 2015 ben ik voor mijn maatschappelijke stage bij de judoschool komen helpen en sindsdien help ik met veel plezier elke week weer mee met het begeleiden bij de lessen en de activiteiten.

Sinds eind schooljaar 2019-2020 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent en in schooljaar 2020-2021 ben ik begonnen aan mijn studie op de IPabo Alkmaar om volwaardig leerkracht basisonderwijs te worden.

Facebook