NIEUWS

ONZE HOOFDSPONSOR:

Simonis Bestratingen

 


Clubkampioenschappen JS Appels op 18 juni 2022 succesvol verlopen.

MARK ZWARTE BAND

Mark Siepe heeft op 21 mei zijn zwarte band behaald in Beverwijk. Met een keurig examen wist hij de jury te overtuigen van zijn kunnen. We feliciteren Mark van harte met deze mijlpaal. Goed gedaan Mark!

 

NIEUWE WEBSITE – januari 2021 – Onze nieuwe website is online! Laat gerust uw mening horen via ons contactformulier.

TUIMEL APPELTJES!

Er komt iets nieuws in Medemblik; Tuimel Appeltjes. Wat is het? Verantwoord bewegen voor kinderen tussen de 2,5 en 4,5 jaar. Samen met uw kind een half uur actief zijn op de zaterdagmorgen. Uw kind leert de basis van bewegen; omrollen (tuimelen), vallen, draaien, kruipen en hinkelen. Door te bewegen, verbetert de motoriek en coördinatie van uw kind. Plezier maken en genieten van bewegen staan centraal op de mat.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

GUN JE KIND JUDO!

Meld je kind aan
Klik hier

NIEUWJAARSGROET

Meester Raymon behaalt zijn 1e dan (zwarte band) op 22 februari in Beverwijk.
Als judoschool zijn we ontzettend trots op onze meester. Hij deed een deel van zijn examen met uke (valpartner) Mark Siepe en een ander deel met uke Koen van Dogterom. Wat een geweldige prestatie.

Meester Michael is nu officieel scheidsrechter

Onze eigen meester Michael heeft op zondag 2 februari praktijkexamen gedaan voor zijn opleiding tot judoscheidsrechter. In januari heeft onze kanjer cursus gedaan en hij is nu geslaagd! We zijn ongelooflijk trots op meester Michael. Hij mag nu bij wedstrijden officieel arbitreren.

MC De Muiter
Admiraliteitsweg 6A
1671 JA Medemblik
KvK: 37143833
BTW: NL1878.25.555.B.01 
 

Judoschool Appels 
Sportief gezien de beste keus!